Bewertungen TopParken

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt in der Parks von TopParken erlebt haben? Unten können Sie sich die Bewertungen ansehen.

3129 bewertungen
  1. 8,4

    Mooi, rustig park in bosrijke omgeving

    November 2020 -  übernachtete in Komfort-Sauna für 6 Personen

  2. 8,9

    Fantastische weekendje lekker uitwaaien aan zee! Het park biedt een prachtige uitvalsbasis voor wandelingen, hardlooprondjes en andere sportieve activiteiten. In november tijdens Corona kun je uitstekend verblijven in de mooie en schone huisjes op dit mooie park. Ook al konden wij geen gebruik maken van de overige faciliteiten, ons verblijf was heerlijk. De ontvangt bij in en uitchecken snel en super vriendelijk!

    November 2020 -  übernachtete in Luxus 5 Personen

  3. 7,9

    Fenomenaal uitzicht en privacy. Ruime accomodatie en heerlijke wellness

    November 2020 -  übernachtete in Komfort-Wellness für 5 Personen

  4. 8,1

    Heerlijk weekendje relaxen

    November 2020 -  übernachtete in Deluxe sechs Personen Wellness

  5. 8,2

    Mooi park, vriendelijk personeel, mooie omgeving. Wij komen zeker nog eens terug!

    November 2020 -  übernachtete in Luxus 6 Personen

  6. 9,4

    Heerlijke vakantie gehad! Mooie, knusse huisjes, goede bedden. Prachtige locatie, vriendelijk personeel

    November 2020 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  7. 9,5

    Heerlijk verblijf gehad, huisje voldoet aan alles voor een heerlijke vakantie

    November 2020 -  übernachtete in Deluxe-Wellness für vier Personen

  8. 7,9

    Goed verblijf voor huisdieren, heerlijke jacuzzi en sauna. Al met al zeer goed en moeite waard om terug te keren!

    November 2020 -  übernachtete in Komfort-Wellness für 5 Personen

  9. 7,6

    Goed onderhouden vakantiehuisje. Voorzieningen waren goed en voldoen aan de verwachtingen. Er waren werkzaamheden op het park, daar hadden wij echter geen last van.

    November 2020 -  übernachtete in Deluxe sechs Personen Wellness

  10. 8,2

    Leuk, hoe jullie de Scheleberg mooi maken met de kerstboompjes met verlichting langs de weg. Erg sfeervol en feestelijk!

    November 2020 -  übernachtete in Luxus 4 Personen

Bewertungen je nach Park

Sind Sie interessiert an den Bewertungen eines speziellen TopParks? Wählen Sie den TopPark weiter unten aus und schauen Sie sich die Bewertung für jeden Park an.