Bewertungen TopParken

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt in der Parks von TopParken erlebt haben? Unten können Sie sich die Bewertungen ansehen.

3367 bewertungen
  1. 7,8

    Netjes en verzorgd park! Ziet er heel luxe uit! Met zeer aardig personeel

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfortable Sa

  2. 8,1

    Heel prettig, overzichtelijk park, mooie huisjes, zeker met 2 gezinnen /buren met nr.82 ideaal!!Leuke ligging met mooi uitzicht over het water

    Januar 2021 -  übernachtete in Außergewöhnlich 6 Personen

  3. 9,1

    We hebben een heerlijk relaxt weekend gehad! Ook heel fijn om in een schoon huisje terecht komen met opgemaakte bedden.

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  4. 9,2

    We hebben enorm genoten dit weekend! Alles was super. De medewerkers zijn ontzettend gastvriendelijk. De huisjes modern en praktisch ingericht. De ligging van het park ook geweldig. Niets dan lof!"

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  5. 8,5

    Zeer tevreden, enorm genoten

    Januar 2021 -  übernachtete in Villa "Superior", für 8 Personen, mit Wellnesseinrichtung (Sauna, Dusche und Jacuzzi)

  6. 7,9

    De halve marathon was afgelast, maar gezien het vorige positieve verblijf toch de boeking niet geannuleerd. Geen seconde spijt gehad. Dit huisje zelfs nog beter dan het vorige. De honden en wijzelf hebben ons prima vermaakt.

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 4 Personen

  7. 8,8

    We hebben gedurende 4 nachten enorm genoten van het wellness huisje. Het huisje was erg modern, comfortabele bedden en bank.

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort-Wellness für 5 Personen

  8. 8,8

    We hebben heerlijk genoten van ons verblijf bij Topparken. De huisjes zijn echt top!! Schoon, sfeervol, en mooi ingericht. Daarnaast hadden we een huisje met een infrarood sauna, wat ook echt een aanrader is!

    Januar 2021 -  übernachtete in Luxus 4 Personen Sauna

  9. 9,5

    Ook in coronatijd prettige en rustige plek om te verblijven.

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  10. 8,4

    Mooi park! Moderne nieuwe huisjes, met goed interieur en prima bedden. Mooi tuinen, leuk met vijver in het midden. Ligt op een mooie locatie. Leuk om te wandelen bij de Ijzeren man.

    Januar 2021 -  übernachtete in Luxus 4 Personen

Bewertungen je nach Park

Sind Sie interessiert an den Bewertungen eines speziellen TopParks? Wählen Sie den TopPark weiter unten aus und schauen Sie sich die Bewertung für jeden Park an.