Bewertungen TopParken

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt in der Parks von TopParken erlebt haben? Unten können Sie sich die Bewertungen ansehen.

2904 bewertungen
  1. 8,9

    Heerlijk park met geweldig nieuwe huisjes met jacuzzi en sauna. Vooral jacuzzi erg van genoten.

    Juli 2021 - Jessica d. übernachtete in Luxus 4 Personen Wellness

  2. 9,1

    Geweldig weekend gehad, mede door het goede weer! Prachtig park en met twee kinderen van 5 en 3 jaar hebben we ons goed vermaakt. Onze bungalow had een erge grote tuin dus daar hebben ook van alles kunnen doen.

    Juli 2021 - Kees T. übernachtete in Komfort 5 Personen

  3. 10

    We hebben erg genoten van de vakantie bij Topparken.

    Juli 2021 - H. übernachtete in Deluxe-Whirlpool für 4 Personen

  4. 7,1

    We hebben een heerlijke tijd gehad bij Residence Valkenburg! De omgeving is prachtig. Het park is functioneel, niet heel sfeervol. Het zwembad was heerlijk! Er ontbrak een speelterrein met schommel, glijbaan, zandbak etc. In het huisjes waren ontzettend veel muggen. Ook was het erg warm, terwijl de buitentemperatuur nog niet hoog was. Een airco is echt een must! Verder zijn de verblijven ruim en voldoende kastruimte.

    Juli 2021 - Ruth S. übernachtete in Komfort 6 Personen

  5. 8,6

    Zeer schone en mooie accomodatie.

    Juli 2021 - J. übernachtete in Komfort 6 Personen

  6. 9,4

    Wat een heerlijk verzorgd en mooi opgezet park. Mooie diversiteit in aanleg van de tuinplanten waardoor en een prettige sfeer in de tuin ontstaat. Wij hadden erg veel privacy door de ligging en planten. Rust en harmonie. We komen zeker terug !

    Juli 2021 - Ellis G. übernachtete in Komfort 5 Personen

  7. 8,8

    Mooi modern huis. Spa en sauna in de tuin waardoor je heerlijk tot rust kan komen. Lekkere bedden, mooie keuken. Al om al een heerlijk vakantiehuis!

    Juli 2021 - v. übernachtete in Villa "Superior", für 8 Personen, mit Wellnesseinrichtung (Sauna, Dusche und Jacuzzi)

  8. 8,1

    Wij hebben een heerlijke week gehad in jullie park .De omgeving is geweldig.

    Juli 2021 - Nico R. übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  9. 7,6

    Net park in mooie omgeving

    Juli 2021 - H. übernachtete in Komfort 5 Personen

  10. 8,4

    Een mooi park in opbouw in een rustige natuurlijke omgeving.

    Juli 2021 - H. übernachtete in Komfort 4 Personen

Bewertungen je nach Park

Sind Sie interessiert an den Bewertungen eines speziellen TopParks? Wählen Sie den TopPark weiter unten aus und schauen Sie sich die Bewertung für jeden Park an.