Bewertungen TopParken

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt in der Parks von TopParken erlebt haben? Unten können Sie sich die Bewertungen ansehen.

5740 bewertungen
  1. 7,9

    De dames bij de receptie enorm behulpzaam bij alle vragen. Ook de mogelijkheid om vroeger in te checken werd zeer gewaarderdeerd. Hopelijk tot volgend jaar.

    April 2022 - Remco Tigchelaar übernachtete in Komfort 6 Personen im Résidence Valkenburg

  2. 7,6

    Ik had op een dag mijn was buiten gehangen en toen ben ik vertrokken. Tijdens mijn afwezigheid ging het regenen. De receptie/parkmedewerkers hebben de was toen in mijn huisje gelegd/gezet. Dat was leuke verrassing en heel attent

    April 2022 - Merel van der ploeg

  3. 7,8

    Fijne behandeling bij de receptie

    April 2022 - Robert Jansen übernachtete in Luxus 4 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  4. 8,9

    Zeer vriendelijk

    April 2022 - Sido Wagenaar übernachtete in Luxus 4 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  5. 8

    We vonden het prettig dat het huis net buiten het park lag.

    April 2022 - A.G.M. Hendriks übernachtete in Villa Superior 14 Personen Sauna im Bospark Ede

  6. 10

    It was a perfekt stay !

    April 2022 - Michelle Becker-Faude übernachtete in Luxus 6 Personen im Résidence de Leuvert

  7. 8,3

    Uitstraling van het park

    April 2022 - M.T. Ransijn übernachtete in Luxus 5 Personen im Landgoed de Scheleberg

  8. 7,8

    de netheid, de ligging van de huizen aan het water, de grootte (voor 2 personen)

    März 2022 - Karsten Wolf übernachtete in Komfort 5 Personen im Park Westerkogge

  9. 8,1

    De medewerkers bij de receptie waren absoluut aardig en behulpzaam. We kwamen na sluitingstijd en het was top geregeld. Restaurant zou een 10 hebben gekregen, wanneer de muziekkeuze niet zo vreselijk was (is smaak, maar alleen Amsterdamse smartlappen jaag je me mee weg)

    April 2022 - Monika Sluga übernachtete in Luxus 4 Personen im Parc de IJsselhoeve

  10. 8,4

    Er WBAís geen waterpoloÎr in het huisje. Omdat we allemaal thee dronken moesten we een pannetje water opzetten. Anders duurde het wel erg lang voor je kokend water had voor vijf personen. Kunt zoiets toch in kast plaatsen. Plaats genoeg.

    April 2022 - Berti Hellings übernachtete in Luxus 6 Personen im Recreatiepark Beekbergen

Bewertungen je nach Park

Sind Sie interessiert an den Bewertungen eines speziellen TopParks? Wählen Sie den TopPark weiter unten aus und schauen Sie sich die Bewertung für jeden Park an.

Häufig gestellte Fragen zu TopParken.

Ist TopParken zuverlässig?

Ja, TopParken ist ein zuverlässiger Urlaubsanbieter. Das Unternehmen legt großen Wert auf Service und Qualität, was sich in über 4.000 Bewertungen seiner Gäste widerspiegelt. Darüber hinaus wurde TopParken 2021 vom Verbraucherverband als einer der transparentesten Urlaubsanbieter in den Niederlanden ausgezeichnet.