Bewertungen Bospark Ede

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Bospark Ede erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

107 bewertungen
  1. 8,5

    Omdat we in Corona tijd zijn geweest en veel onderhoud San het park bezig is hebben we niet alle facilliteiten gebruik gemaakt. Maar ons huis was perfect mooie tuin .we weken uit op het bos. En Al's het park klaar is zal het hier heerlijk zijn. Wij komen zeker terug

    Februar 2021 -  übernachtete in Villa Superior 10 Personen

  2. 10

    Heerlijk weekend gehad in een mooi schoon huisje!

    Februar 2021 -  übernachtete in Mobilheim für 3 Personen

  3. 8,2

    erg comfortabel vakantiehuis. Park wordt nog gerenoveerd, oude huisjes/caravans worden gesloopt en verwijderd, dus beetje rommelige indruk

    Februar 2021 -  übernachtete in Komfort 4 Personen

  4. 7,5

    Net huisje op mooie locslocatie

    Februar 2021 -  übernachtete in Luxus 5 Personen

  5. 7,1

    Lekker groot huisje

    Februar 2021 -  übernachtete in Villa Superior 10 Personen

  6. 8

    prima park met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en met wandel en fiets mogelijkheden in de omgeving

    Januar 2021 -  übernachtete in Mobilheim, vier Personen

  7. 9

    We hebben een leuke week gehad, mooie rustige omgeving midden in het bos. Super voor een vakantie met de hond.

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  8. 8,8

    Heerlijk genoten van een midweek in een 6 persoons comfort huisje. Chalet is netjes, degelijk en schoon. Bedden slapen heerlijk. Basic zonder vaatwasser en oven. Een oven zou een fijne toevoeging zijn ivm afbakken broodjes. Huisjes liggen leuk rondom een vijver. Tuin is niet omheind. Dat was nu in de winter niet erg, maar in de zomermaanden zou dat voor ons met de hond wel een bezwaar zijn. Omgeving is prachtig en receptie uiterst vriendelijk.

    Januar 2021 -  übernachtete in Mobilheim 6 Personen

  9. 7,9

    Prettig huis om in te verblijven. Voldoende ruimte om het huis heen. Rustige omgeving.

    Dezember 2020 -  übernachtete in Villa Superior 8 Personen

  10. 8,2

    Heerlijke kerstdagen gehad, je bent zo in het bos om te wandelen of fietsen, heerlijk. Pizza's van het restaurant ook zeer goed.

    Dezember 2020 -  übernachtete in Komfort 5 Personen