Bewertungen Résidence Valkenburg

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt in der Résidence Valkenburg erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

600 bewertungen
  1. 9,3

    Een hele fijn week gehad, niet in de laatste plaats door het comfortabele huis met goed ingerichte kamer en keuken en heerlijke bedden. Het gebeurt me zelden maar ik heb m'n eigen bed en kussen niet eens gemist ;-)

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  2. 8,2

    Een heerlijke vakantie, genoten van de prachtige omgeving, de rust op het park.

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  3. 8,1

    Heel prettig, overzichtelijk park, mooie huisjes, zeker met 2 gezinnen /buren met nr.82 ideaal!!Leuke ligging met mooi uitzicht over het water

    Januar 2021 -  übernachtete in Außergewöhnlich 6 Personen

  4. 9,2

    We hebben enorm genoten dit weekend! Alles was super. De medewerkers zijn ontzettend gastvriendelijk. De huisjes modern en praktisch ingericht. De ligging van het park ook geweldig. Niets dan lof!"

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  5. 8,8

    We hebben gedurende 4 nachten enorm genoten van het wellness huisje. Het huisje was erg modern, comfortabele bedden en bank.

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort-Wellness für 5 Personen

  6. 8,8

    We hebben heerlijk genoten van ons verblijf bij Topparken. De huisjes zijn echt top!! Schoon, sfeervol, en mooi ingericht. Daarnaast hadden we een huisje met een infrarood sauna, wat ook echt een aanrader is!

    Januar 2021 -  übernachtete in Luxus 4 Personen Sauna

  7. 9,2

    Bijzonder rustige vakantie gehad en voor herhaling vatbaar (ook voor de hond)

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  8. 8,2

    Fijn hondvriendelijk park. Helaas waren er toch gasten die vuurwerk afstaken. Maar receptie ging hier keurig mee om. We hebben een heerlijke rustige week gehad.

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  9. 8,7

    Fijn park in mooie omgeving.

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  10. 8,8

    Heerlijk verblijf gehad. Park en accommodatie zijn zeker aanrader! Klein minpunt dat voor 6 volwassenen de accommodatie wat aan de krappe kant is. Maar het is net waar je je op in stelt.

    Januar 2021 -  übernachtete in Luxus 6 Personen