Bewertungen Résidence Valkenburg

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt in der Résidence Valkenburg erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

736 bewertungen
  1. 8,9

    Heel mooi park, erg goed onderhouden. Huisjes zijn schoon maar dit zou nog wel wat kunnen verbeteren.

    Juli 2021 - Lineke v. übernachtete in Komfort 5 Personen im Résidence Valkenburg

  2. 8

    De spa was echt groot en de sauna werkte perfect. Er zouden werkzaamheden op het park zijn, maar daar hebben we vrijwel niets van gemerkt.

    August 2021 - Xander V. übernachtete in Luxus für 6 Personen mit Wellness im Résidence Valkenburg

  3. 8,4

    Ze zijn allemaal vriendelijk ,en behulpzaam. Ons is het restaurant verrassend goed.

    August 2021 - J.W. S. übernachtete in Komfort 5 Personen im Résidence Valkenburg

  4. 8

    In het algemeen verrast, netjes onderhouden park

    August 2021 - P&M v. übernachtete in Komfort 5 Personen im Résidence Valkenburg

  5. 7,8

    Lekker veel ruimte in het huisje, leuk ingericht, en bedden opgemaakt. Leuk welkomstpakket.

    August 2021 - D. D. übernachtete in Komfort 5 Personen im Résidence Valkenburg

  6. 7,7

    Laadpalen voor e-bikes vond ik een positieve verrassing (niet dat ik een e-bike had meegenomen, maar het idee vind ik goed)

    August 2021 - H V. übernachtete in Komfort 5 Personen im Résidence Valkenburg

  7. 7,6

    Aardige dames bij receptie

    August 2021 - Tanja V. übernachtete in Komfort 6 Personen im Résidence Valkenburg

  8. 7,6

    Netjes op orde na overstroming

    August 2021 - N. übernachtete in Komfort 6 Personen im Résidence Valkenburg

  9. 7,8

    kleinigheidje, maar dat je een flesje water mee krijgt bij vertrekt vind ik leuk

    August 2021 - Judith B. übernachtete in Komfort 5 Personen im Résidence Valkenburg

  10. 7,3

    Vriendelijke en service gerichte medewerkers

    August 2021 - A. übernachtete in Komfort 5 Personen im Résidence Valkenburg