Bewertungen Landgoed de Scheleberg

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Landgoed de Scheleberg erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

536 bewertungen
  1. 8,7

    Fijn verblijf gehad.

    September 2020 -  übernachtete in Luxus 4 Personen

  2. 8,8

    Ondanks dat de huizen dicht op elkaar lijken te staan, is er veel privacy per huis, grote waardering hiervoor. We komen graag terug.

    September 2020 -  übernachtete in Villa "Superior", für 8 Personen, mit Wellnesseinrichtung (Sauna, Dusche und Jacuzzi)

  3. 8,6

    In september 2020 zijn wij met de familie een lang weekend verbleven op het park De Scheleberg. Het huis is fantastisch en beschikt over alle comport. Het huis en de tuin zijn prachtig onderhouden. Je komt volledig tot rust op het vakantiepark en de omgeving is prachtig. Het is een echte aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Wij waren met een baby van 7 weken en een kindje van 5 jaar en voor beide was het park ideaal.

    September 2020 -  übernachtete in Villa Superior sieben Personen Wellness

  4. 8,7

    Fijn, ruim park met mooie huisjes

    September 2020 -  übernachtete in Luxus 6 Personen

  5. 8,1

    Mooi park, vakantiewoningen en prima omgeving voor wandelingen en fietstochten. Ook genoeg steden in de buurt om gezellig te shoppen.

    September 2020 -  übernachtete in Villa Superior 8 Personen

  6. 8,4

    Ja

    September 2020 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  7. 8,3

    .

    September 2020 -  übernachtete in Komfort-Sauna für 6 Personen

  8. 9,2

    Topparken topvakantie. Bij de inventaris mis ik wat bakjes voor je voorraad bv suiker en, dit houdt wel insecten weg als he het kan afsluiten

    August 2020 -  übernachtete in Komfort-Wellness für 5 Personen

  9. 8,8

    echt een aanrader, wij komen zeker nog een keer terug

    August 2020 -  übernachtete in Luxus 4 Personen

  10. 10

    Precies zoals op de foto's en je loopt vanaf het park direct het bos in. Het eten en de mensen in het restaurant krijgen van mij ook een 10+. Wij komen zeker terug!

    August 2020 -  übernachtete in Komfort 5 Personen