Bewertungen Landgoed de Scheleberg

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Landgoed de Scheleberg erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

514 bewertungen
  1. 7,7

    een mooi park in een mooie omgeving. Huisje is prima met leuke tuin. Er waren enkele onvolkomenheden die we doorgegeven hebben bij de receptie.

    Juni 2020 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  2. 7,8

    ?/////

    Juni 2020 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  3. 7,5

    Echt een top park!!! Mooi aangelegd en een prachtige omgeving.

    Juni 2020 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  4. 9

    we hebben er genoten van deze super accommodatie , erg schoon en netjes . en een super huis.

    Juni 2020 -  übernachtete in Villa Superior Sauna 7 Personen

  5. 8,9

    Dit park doet zijn naam eer aan, echt een TOPpark. Vooral als je aan komt rijden door de mooie oprijlaan krijg je meteen een vakantie gevoel.Dit park doet zijn naam eer aan, echt een TOPpark. Vooral als je aan komt rijden door de mooie oprijlaan krijg je meteen een vakantie gevoel.Dit park doet zijn naam eer aan, echt een TOPpark. Vooral als je aan komt rijden door de mooie oprijlaan krijg je meteen een vakantie gevoel.Dit park doet zijn naam eer aan, echt een TOPpark. Vooral als je aan komt rijden door de mooie oprijlaan krijg je meteen een vakantie gevoel. Mooi ruim opgezet park, mooie verzorgde bungalows en ruime tuin. Vriendelijk personeel.

    Juni 2020 -  übernachtete in Komfort 4 Personen

  6. 7,1

    Mooi ingericht huisje met jaccuzi en een leuk rustig park met voldoende faciliteiten. Aangrenzend aan het park loop of fiets je zo de schittende natuur in.

    Juni 2020 -  übernachtete in Luxus-Jacuzzi für 5 Personen

  7. 8,2

    Moderner Bungalow mit konstruktiven Verbesserungsmöglichkeiten

    Juni 2020 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  8. 7

    Bediende van het restaurant spreekt amper Nederlands. Lunch lekkerlijk op het bord gekwakt en oud brood geserveerd.

    Juni 2020 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  9. 7,2

    Topparken Scheleberg offert de ideale vakantieplek voor ons senioren, rustig, goed gelegen, goede connectivity en met voldoende vertier.

    Juni 2020 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  10. 8,6

    niet van toepassing

    Juni 2020 -  übernachtete in Komfort 5 Personen