Bewertungen Parc de IJsselhoeve

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Parc de IJsselhoeve erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

131 bewertungen
  1. 10

    Mala is een toppertje. Staat bij vragen altijd voor je klaar en denkt en helpt met je mee. De andere dame haar naam weet ik niet heb ik ook een keer aan de telefoon gehad en was ook erg vriendelijk.

    Juni 2022 - Ron Mooldijk übernachtete in Standard-Chalet im Parc de IJsselhoeve

  2. 8,9

    We waren erg verrast dat er een cadeautje hebben ontvangen vanwege een 10 jarig huwelijk dag Erg leuk

    April 2022 - D Hegger übernachtete in Luxus 4 Personen im Parc de IJsselhoeve

  3. 9,4

    Goed geholpen aan de receptie

    Juni 2022 - L.A. Butter übernachtete in Komfort 5 Personen im Parc de IJsselhoeve

  4. 9,4

    The young lady who was on duty on the Saturday made us feel very welcomed. Explained everything and answered our questions very professionally and with a smile .A great ambassador for Topparken.

    Juni 2022 - leslie tingey übernachtete in Komfort 5 Personen im Parc de IJsselhoeve

  5. 7,6

    Het park zier er heel verzorgd uit, ook rondom de caravan, gras is prima gemaaid. Verder is de ligging van het park super mooi, veel natuur en overal dichtbij. Ook de rust in de avond viel op, heerlijk geslapen. Verder prima personeel die altijd klaarstaat.

    April 2022 - C Schut übernachtete in Standard-Chalet im Parc de IJsselhoeve

  6. 9,8

    our children were not happy that the playground was closed. but safety first and because it was unstable we thought it was the right thing to do. We hope that next time there will be a new playground.

    Juni 2022 - Dorota Zaun übernachtete in Komfort 5 Personen im Parc de IJsselhoeve

  7. 4,8

    Het enige is dat het personeel erg begaan is met Topparken mooi om te zien , maar als klant trek je aan het kortste eind. Omdat wat het personeel zegt waarheid is en de klant dus niet echt gehoord wordt.

    April 2022 - Liesbeth Woudstra übernachtete in Holiday home 4 personen im Parc de IJsselhoeve

  8. 8,9

    Over het algemeen POS. Verrast dat er airco was. Ook al moest je daar dan extra voor betalen

    Juni 2022 - Tryntsje van der werff übernachtete in Luxus 5 Personen im Parc de IJsselhoeve

  9. 6,8

    Fijn dat de receptioniste op donderdag 19 mei ons belde om door te geven dat de accomodatie al gereed was (dit was voor 15u00)

    Juni 2022 - Maroucha Deijkers-Robbe übernachtete in Komfort 5 Personen im Parc de IJsselhoeve

  10. 8,5

    Complete inrichting

    Juni 2022 - Robert Jasperse übernachtete in Komfort 5 Personen im Parc de IJsselhoeve