Bewertungen Recreatiepark Beekbergen

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Recreatiepark Beekbergen erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

433 bewertungen
  1. 9,6

    Superrelaxte vakantie gehad. Inclusief de hond. Geweldig en lekker rustig

    August 2019 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  2. 7,9

    prima verblijf

    Juli 2019 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  3. 8,7

    Supervriendelijk personeel bij de receptie! Duidelijke uitleg en veel informatie over wat er in de omgeving en op het park te doen was. En het huisje was ook heel mooi en netjes. Voor ons echt een aanrader. Het enige nadeel, de tegels bij het zwembad zijn heel glad. Hier zou het goed zijn als er een antislip laag aangebracht zou worden.

    Juli 2019 -  übernachtete in Luxus 6 Personen

  4. 8,4

    Was prima

    Juli 2019 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  5. 8,9

    Nice and quiet place

    Juli 2019 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  6. 8,3

    een rustig gelegen en uitstekend vakantiepark met vriendelijke receptionisten , huisje zag er brandschoon uit .

    Juli 2019 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  7. 9,5

    Prachtig, heel schoon, nieuw en comfortabel huisje. Hele goede bedden. Eigenlijk helemaal geen punten ter verbetering. Het is een nieuw park met nog maar een paar huisjes dus je moet wel van totale rust houden. Voor ons was het perfect!

    Juli 2019 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  8. 8,6

    Het is een heel nieuw park en de tuinen zijn net aangelegd. Alles is wel heel mooi.

    Juli 2019 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  9. 9,1

    Prachtige huisjes. Allemaal splinternieuw. Mooi, modern en sfeervol ingericht waardoor je niet het gevoel hebt in een bungalow te zitten maar in een sfeervolle huiskamer. Het park is klein en nieuw. Nog niet op alle plekken staan huisjes. Je kunt naast je huisje je auto parkeren. Huisjes zijn zo ingericht dat je voldoende privacy hebt t.o.v. je buren. Mooie tuintjes met fijne tuinset. Wij hadden de Comfortbungalow voor 6 personen waar we met 4 personen in verbleven.

    Juli 2019 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  10. 7,8

    Goed onderhouden net chalet. Kleine slaapkamers (vooral met het stapelhoud) maar prima te doen voor 2 nachten. Wel jammer dat er maar 1 toilet is (voor 6 personen) en deze in de badkamer zit.

    Juli 2019 -  übernachtete in Komfort 6 Personen