Bewertungen Recreatiepark Beekbergen

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Recreatiepark Beekbergen erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

183 bewertungen
  1. 8,3

    Het was super netjes en schoon allemaal. Heel fijn

    Juli 2020 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  2. 8,6

    Wij zijn al voor de derde keer geweest en zoals gewoonlijk weer top ;)

    Juli 2020 -  übernachtete in Superior 4 Personen Wellness

  3. 7,8

    Mooie ligging bungalow

    Juni 2020 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  4. 9,2

    Een fijn rustig vakantiepark, gelegen op een prachtige locatie op de Veluwe. De vakantiewoning was van alle gemakken voorzien, zelfs met vaatwasser (daar werden wij blij van). Verder vriendelijk personeel, ik had problemen met mijn auto, en zelfs daar werd ik bij geholpen. Superfijn!

    Juli 2020 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  5. 9

    Mooi park, vriendelijk en behulpzaam personeel bij receptie en ook de mensen van de technische dienst waren heel snel aanwezig als we hulp nodig hadden en dachten goed mee, er prettig

    Juli 2020 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  6. 9,1

    Een heel leuk en mooie huisjes heel klantvriendelijk personeel .Het restaurant is een aanrader veel en lekker eten niet te duur erg vriendelijk en hartelijke bediening top

    Juli 2020 -  übernachtete in Luxus 6 Personen

  7. 7,5

    N.V.T.

    Juli 2020 -  übernachtete in Komfort 6 Personen

  8. 8,4

    Prettige vakantiesfeer op het park, persoonlijk en enthousiast personeel. n.a.v. Vragen/opmerkingen werd direct actie ondernomen.

    Juni 2020 -  übernachtete in Luxus 6 Personen

  9. 8,3

    Wij hadden een super mooi huisje 276 helaas hoor je in de tuin wel de auto weg. Het park is zo nieuw dat wij maandag ochtend gewekt werden met graafmachines en werklui. Dit was niet van te voren gemeld, ook niet toen we zondag aankwamen door receptie. Gelukkig was graafmachine volgende dag weg, overige werklui nog wel bezig. Verder heerlijke vakantie gehad.

    Juni 2020 -  übernachtete in Superior 4 Personen Wellness

  10. 7,4

    Heerlijk verblijf gehad, jammer van de harde matrassen op de bedden. Waardoor niet goed kunnen slapen

    Juni 2020 -  übernachtete in Jacuzzi für 6 Personen