Bewertungen Recreatiepark Beekbergen

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Recreatiepark Beekbergen erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

701 bewertungen
  1. 7,8

    Fijne behandeling bij de receptie

    April 2022 - Robert Jansen übernachtete in Luxus 4 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  2. 8,9

    Zeer vriendelijk

    April 2022 - Sido Wagenaar übernachtete in Luxus 4 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  3. 8,1

    flesje water en honden koekje voor onderweg

    April 2022 - bianca de bruine übernachtete in Luxus 4 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  4. 8,4

    Er WBAís geen waterpoloÎr in het huisje. Omdat we allemaal thee dronken moesten we een pannetje water opzetten. Anders duurde het wel erg lang voor je kokend water had voor vijf personen. Kunt zoiets toch in kast plaatsen. Plaats genoeg.

    April 2022 - Berti Hellings übernachtete in Luxus 6 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  5. 9,8

    We werden op vrijdagmiddag verwelkomd met een heerlijk kopje koffie. We waren vroeg aanwezig (12.30 uur) en onze woning was al gereed. We mochten direct inchecken en konden dus al eerder gebruik maken van de accommodatie. Met het huren van een fiets verliep alles prima en bij vertrek ontvingen we nog wat tips van de collega inzake de lunchmogelijkheden bij een Toppark in de buurt waar wij later die dag gingen fietsen. We voelden ons meer dan welkom en willen de medewerkers een dikke pluim geven! Wij komen zeker weer.

    April 2022 - Nicole de Vries übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  6. 8,4

    Ontvangst en vertrek super fijn ervaren.

    April 2022 - Jose van Hoften übernachtete in Luxus 6 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  7. 9,8

    We felt very comfortable! We will be back definitely :)

    April 2022 - Christian Roth übernachtete in Luxus 4 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  8. 9,4

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij geloven dat deze mevrouw Marieke of MariÎlle heette. Zij heeft ons uit gecheckt op maandag 11 april. En ook nog gezorgd dat de handleiding van de magnetron voor ons beschikbaar werd. Zondag avond heeft een vrije jonge mannelijke medewerker, gezorgd dat wij als nog ons eten konden warmen in de magnetron. Via het internet heeft hij gezocht naar de werking. Niets te vinden. Uiteindelijk de stroom eraf gehaald en de magnetron deed weer iets. Dank jullie wel daarvoor.

    April 2022 - Drielinger den Otter übernachtete in Luxus 4 Personen Sauna im Recreatiepark Beekbergen

  9. 9,4

    Zowel de heer bij de check in als de dame bij de check out. Top!

    April 2022 - M.J. Hesteren übernachtete in Luxus 4 Personen Sauna im Recreatiepark Beekbergen

  10. 8,9

    De moderne uitstraling van het park en het huisje.

    April 2022 - Ronald De Zwijger übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark Beekbergen