Bewertungen Recreatiepark Beekbergen

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Recreatiepark Beekbergen erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

487 bewertungen
  1. 8

    Algemeen heel vriendelijk, in het voorbijgaan ook even een groet,

    August 2021 - B. übernachtete in Comfort spa für 4 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  2. 7,1

    De balie medewerkster tijdens inchecken op zaterdag 21 aug. was erg aardig en melde in ieder geval dat ze nog niet alles wist en dat wellicht niet alles correct was met wat zij vertelde.

    August 2021 - G. übernachtete in Luxus 6 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  3. 7,8

    Modern en leuk ingericht huisje

    August 2021 - Denise d. übernachtete in Luxus 6 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  4. 6,3

    Keine Bewertung hintergelassen

    August 2021 - Roel M. übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  5. 10

    Maaike van de receptie is geweldig vriendelijk! en Marcel van het restaurant is er ook een fantastische gastheer met oog voor zijn klanten )

    August 2021 - Olga M. übernachtete in Deluxe sechs Personen Wellness im Recreatiepark Beekbergen

  6. 7,8

    Mooi goed onderhouden park, netjes onderhouden.

    August 2021 - Marjan V. übernachtete in Luxus 6 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  7. 7,4

    de inrichting had leuke accessoires

    August 2021 - G T. übernachtete in Komfort 6 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  8. 7,5

    Keine Bewertung hintergelassen

    August 2021 - v. übernachtete in Superior 4 Personen Wellness im Recreatiepark Beekbergen

  9. 8,1

    Wij zijn nog nooit zo vriendelijk en gastvrij ontvangen bij de receptie als hier. Ik ben helaas haar naam vergeten. Ook het animatieteam was in deze laatste vakantie week nog enthousiast zelfs als er maar ÈÈn kind mee deed.

    August 2021 - v. übernachtete in Luxuriöser Whirlpool für 6 Personen im Recreatiepark Beekbergen

  10. 9,4

    Wij zijn onwijs te spreken over Maaike (blonde vrouw, bril) , als we haar naam goed hebben onthouden. Ze was onwijs vriendelijk en zorgzaam naar ons toe. Heeft veel contact met ons gehad en heeft ons onwijs goed geholpen met alles! Wij zullen vanwege deze service zeker nogmaals terugkomen bij Topparken Beekbergen. Liefs van Joey, Lisanne en Spekkie de Engelse Bulldog.

    August 2021 - Lisanne M. übernachtete in Comfort spa für 4 Personen im Recreatiepark Beekbergen