Bewertungen Recreatiepark de Wielerbaan

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Recreatiepark de Wielerbaan erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

63 bewertungen
  1. 8,1

    geen

    August 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  2. 7,3

    Zie toelichting

    August 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  3. 8,4

    Overdekt zwembad is heerlijk voor ons peuter-kleinkind. 's Avonds heerlijk rustig. Mooie omgeving, vlakbij het centrum van Wageningen

    August 2020 -  übernachtete in Camping-Stellplatz

  4. 8,5

    Was een top vakantie en een leuk en gezellig ingericht huisje. Alleen schoonmaak kon iets beter bij aankomst.

    August 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  5. 7,6

    Wij hebben we héérlijke week vakantie gehad in chalet D08 aan de vijver. Goede bedden en complete inrichting. Inventaris die niet compleet was hebben wij doorgegeven.en werd direct netjes aangevuld. Met de hittegolf was het fijn dat we op afspraak nog even konden afkoelen in het zwembad. Heerlijke fietsomgeving. Ook om naar het bos te komen voor een boswandeling. Het park af links is een klein stukje bos om de hond uit te kunnen laten. Park af rechts en gelijk links en dan rechtdoor kom je in 10 minuten lopen bij een mooi stuk bos. Wij hebben genoten van de rust en ruimte, de kikkertjes en het geluid van de fontein. Opgeladen gaan wij weer aan de slag!

    August 2020 -  übernachtete in Komfort 4 Personen

  6. 7,8

    Prettig verblijf gehad in Wageningen. De stacaravan was netjes en gezellig ingericht. De kinderen hebben heerlijk gezwommen. Ontzettend vriendelijk personeel. Er is overal aandacht voor de beperkende COVID-19 maatregelen, deze worden goed nageleefd.

    August 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  7. 8,9

    Fijne dagen gehad. Het is alleen jammer dat er geen broodjes service is. Nu moet iedereen in de ochtend naar Wageningen of Bennekom ombrood te halen.

    Juni 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  8. 8,1

    Goede accommodatie,geheel gerenoveerd.compleet nieuw interieur.Zag er allemaal netjes uit.

    Juni 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  9. 7,3

    Wij hebben genoten van de rust en de stilte op het park. Dit was fantastisch. Het mobilehome was keurig en compleet.

    Juni 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  10. 9,5

    The park and the chalet is good!

    November 2019 -  übernachtete in Mobilheim 4 Personen