Bewertungen Ferienpark het Esmeer

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Ferienpark het Esmeer erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

129 bewertungen
  1. 8,2

    Goed verzorgd vakantiepark

    Juli 2021 - D. übernachtete in Luxus 5 Personen

  2. 9,5

    Het was prachtig huisje mooi uitzicht prachtig

    Juli 2021 - Joop D. übernachtete in Luxus 5 Personen

  3. 8,1

    Vriendelijk, kleinschalig park.

    Juni 2021 - A.G.M. O. übernachtete in Komfort 5 Personen

  4. 8,6

    zeer vriendelijke bediening !

    Juli 2021 - B. übernachtete in Luxus 5 Personen

  5. 7,1

    We hebben een prima verblijf gehad bij het Esmeer. Het park was erg rustig en het huisje comfortabel.

    Juli 2021 - Ivana F. übernachtete in Komfort 5 Personen

  6. 9

    ik heb een zeer goede tijd gehad bij toppark esmeer

    Juli 2021 - A.H. S. übernachtete in Komfort 4 Personen

  7. 8

    Rustig park met fijne chalets met een helder Esmeer, waarin lekker te zwemmen is. Leuk strandje. Er is een leuk restaurant, we hebben er lekker gegeten. Prachtige omgeving om fijne fietstochten te maken.

    Juli 2021 - Anneke G. übernachtete in Luxus 5 Personen

  8. 9,2

    Ontzettend leuk park, kleinschalig, mooi opgezet. De ontvangst bij de receptie was uitstekend, heel persoonlijk en uiterst vriendelijk. Hier kunnen de andere (Top)parken een voorbeeld aan nemen! Het huisje was brandschoon, we nemen zelf altijd wat schoonmaakspulletjes mee om e.e.a. 'op te frissen', maar dat was hier niet nodig. 1x gebruik gemaakt van de horeaca en dat was meer dan prima! De locatie is een abolute aanrader, we hebben nog lang niet alles gezien en komen zeker nog terug!

    Juni 2021 - D. übernachtete in Komfort 5 Personen

  9. 6,9

    Mooi kleinschalig park met leuke fietsroutes in de omgeving.

    Juni 2021 - d. übernachtete in Luxus 5 Personen

  10. 7,5

    Esmeer is een leuk en gezellig en rustig park in een hele mooie omgeving. Wij hebben genoten van de mooie fietstochten die we daar gemaakt hebben.

    Juni 2021 - d. übernachtete in Komfort 5 Personen