Bewertungen Ferienpark het Esmeer

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Ferienpark het Esmeer erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

276 bewertungen
  1. 7,9

    Service bij de receptie is top!

    April 2022 - E. Dekker übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark het Esmeer

  2. 8,1

    Vriendelijke ontvangst. De naam weten we niet meer. En erg fijn dat de bedden opgemaakt waren toen we aankwamen.

    April 2022 - Jaap Smid übernachtete in Komfort 4 Personen im Recreatiepark het Esmeer

  3. 9,7

    It was so quiet

    April 2022 - Emilie Gomes da silva übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark het Esmeer

  4. 7,9

    Vriendelijk persoon

    April 2022 - Eveline van Hattum

  5. 8

    bij de receptie zeer vriendelijk

    April 2022 - A.M. Keeldar-rebergen Keeldars-Rebergen übernachtete in Komfort 6 Personen im Recreatiepark het Esmeer

  6. 8,3

    Dat de openhaard branden bij aankomst

    April 2022 - Johan Baas

  7. 5,2

    Ik heb er een maand gezeten en ik zou niet meer terug komen, sorry

    März 2022 - Bianca Van_Der_Heijden übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark het Esmeer

  8. 9,3

    Brasserie

    März 2022 - Cornelis Durant übernachtete in Luxus 5 Personen im Recreatiepark het Esmeer

  9. 9,1

    Het huisje was goed schoon zowel als het hele park. Ook had je een leuk stuk eigen tuin. Ik miste wel een tuinhekje, dan had de hond los in de tuin gekund, maar daar was nu het weer ook niet echt voor

    April 2022 - Sjoerd Boonstra übernachtete in Luxus 5 Personen im Recreatiepark het Esmeer

  10. 9,3

    De jacuzzi was een aangename verrassing

    April 2022 - Rudy Lohuis übernachtete in Komfort Sauna für 5 Personen im Recreatiepark het Esmeer