Bewertungen Recreatiepark ‘t Gelloo

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Recreatiepark ‘t Gelloo erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

1897 Bewertungen
8,3

Unsere Gäste bewerten die Unterkunft mit einem Durchschnitt von 8,3.

1897 bewertungen
  1. 7,9

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2023 - Emiel H. übernachtete in Deluxe 4 personen Wellness (Hottub) im Recreatiepark 't Gelloo

  2. 7,5

    Service van receptie is goed, zo werd na bellen direct een uitval rekje voor het bed bezorgd en hebben we een dag later op ons verzoek direct een babybed matrasje meegekregen. Top geregeld.

    Januar 2023 - Ruud E. übernachtete in Komfort 6 Personen im Recreatiepark 't Gelloo

  3. 7,6

    Het meisje achter de receptie was erg vriendelijk maar ik weet haar naam niet. De voorzieningen voor kleine kinderen zijn erg leuk. Mooie speeltuinen op het terrein en een prachtig sportveld en ook nog een goed verzorgde binnenspeeltuin.

    Januar 2023 - Jacqueline S. übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark 't Gelloo

  4. 9,2

    We hebben geen naam onthouden!! Maar ze waren allemaal zeer vriendelijk en beleefd. Wat ons erg positief was opgevallen, was dat wij op de dag van aankomst al om 12 uur gebeld werden dat onze bungalow al klaar was en dat we er in mochten. We zijn direct afgereisd en konden 2 uur eerder in onze bungalow.

    Januar 2023 - anita d. übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark 't Gelloo

  5. 9,3

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2023 - Roos D. übernachtete in Luxus 5 Personen im Recreatiepark 't Gelloo

  6. 8

    Top receptie personeel vriendelijk en behulpzaam

    Januar 2023 - Frans B. übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark 't Gelloo

  7. 7,6

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2023 - R.C. T. übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark 't Gelloo

  8. 7,5

    De rust

    Januar 2023 - D.J. v. übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark 't Gelloo

  9. 8,2

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2023 - Lidy d. übernachtete in Luxus 4 Personen im Recreatiepark 't Gelloo

  10. 9,1

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2023 - Frank D. übernachtete in Komfort 5 Personen im Recreatiepark 't Gelloo