Bewertungen Résidence de Leuvert

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt in der Résidence de Leuvert erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

165 bewertungen
  1. 8,1

    Uitstekend kleinschalig bungalowpark. Het park is nog volledig in aanbouw en daardoor wat rommelig , maar is ook mooi om te zien hoe dit wordt opgebouwd van oud naar nieuw. Zeker de moeite waard om terug te komen

    Januar 2021 -  übernachtete in Luxus 5 Personen

  2. 9,1

    We hebben een heerlijk relaxt weekend gehad! Ook heel fijn om in een schoon huisje terecht komen met opgemaakte bedden.

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  3. 8,4

    Mooi park! Moderne nieuwe huisjes, met goed interieur en prima bedden. Mooi tuinen, leuk met vijver in het midden. Ligt op een mooie locatie. Leuk om te wandelen bij de Ijzeren man.

    Januar 2021 -  übernachtete in Luxus 4 Personen

  4. 9

    Wij zijn voor het eerst hier geweest en we hebben met onze 2 kids echt een super leuk weekend gehad . Wij houden zelf van Wellness Spa jacuzzi & sauna en nergens zijn er kinderen toegestaan . Totdat ik bij dit park kwam . We zijn weer opgeladen en hebben een fijn weekend gehad samen . Prijs & kwaliteit verhouding prima , alles was netjes en schoon . 1 dagje op verkenning geweest , en een leuke recreatie park aan het water ontdekt de (ijzeren man )die nu helaas dicht was Ivm Corona maar wellicht in de zomer super is voor gezinnen met kids en van alles te doen is . Van kano varen tot klimmen en zonnen aan het strand . Wij gaan absoluut terug .

    Januar 2021 -  übernachtete in Deluxe sechs Personen Wellness

  5. 7,6

    Mooie modern ingerichte bungalow in een mooie ongeving.

    Januar 2021 -  übernachtete in Luxus 6 Personen

  6. 9,4

    We hebben echt genoten van een weekje vakantie, we zouden hier graag nog eens terug komen.

    Januar 2021 -  übernachtete in Deluxe sechs Personen Wellness

  7. 8,6

    Erg tevreden, mooi huisje schoon, netjes ingericht, mooie omgeving,

    Januar 2021 -  übernachtete in Luxus 5 Personen

  8. 8,5

    Top park! Hele vriendelijke dames bij de receptie!

    Januar 2021 -  übernachtete in Jacuzzi für 6 Personen

  9. 7,5

    Prima huisje met heerlijke jacuzzi en sauna

    Januar 2021 -  übernachtete in Deluxe sechs Personen Wellness

  10. 7

    Leuke midweek in een comfortabel huisje en mooie omgeving beleefd.

    Januar 2021 -  übernachtete in Komfort 5 Personen