Bewertungen Résidence Lichtenvoorde

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt in der Résidence Lichtenvoorde erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

131 bewertungen
  1. 9

    heerlijke fietsomgeving

    Juni 2019 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  2. 7,3

    Het is ee mooi, schoon park, maar er zijn erg weinig faciliteiten. Het huisje is bij warme dagen niet koel te houden. Erg jammer. We hadden er meer van verwacht.

    Juli 2019 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  3. 7,1

    Het park is rustig en mooi aangelegd. Het restaurant is mooi ingericht en heeft een goede kaart. Het park is niet echt geschikt voor kleine kinderen; speeltoestel is voor oudere kinderen, diep zwembad en schommels waren kapot. Huisjes zijn van alle gemaken voorzien. Kinderbedje had geen matras; wat erg hard ligt.

    Juli 2019 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  4. 7,3

    mooi weer dus heerlijk veel in de tuin maar geen positief advies aan 4 of 5 mensen die er willen logeren.

    Juli 2019 -  übernachtete in Luxus 5 Personen

  5. 7,8

    nette kamer en keuken.slaapkamer was te klein.grote buiten ruimte,mooi aan het water

    Juli 2019 -  übernachtete in Luxus 5 Personen

  6. 8,5

    Een mooi park met gezellige mensen en uitstekende Horeca. Een mooi terras met een uitstekende menulaart (eenvoudig, gevarieerd, goede kwaliteit voor een keurige prijs). Zeer vriendelijk en servicegericht personeel. Lekker veel ruimte rond het chalet! Jammer dat er geen winkeltje op het terrein aanwezig is. Ook misten wij een lekker ligbedje buiten bij het chalet. Als het meer dan 30graden is, mis je ook de airco. Tuinonderhoud op zaterdagochtend is niet handig. Langdurig hinder van maaimachine en ongevraagd bezoek in de tuin is niet handig

    Juli 2019 -  übernachtete in Luxus 5 Personen

  7. 7,9

    We hebben het heerlijk gehad

    Juni 2019 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  8. 9,5

    Wij hebben met vrienden een prima week vakantie gehad.

    Juni 2019 -  übernachtete in Luxus 4 Personen

  9. 9,9

    ,.

    Juni 2019 -  übernachtete in Komfort 5 Personen

  10. 7,9

    Prima

    Juni 2019 -  übernachtete in Luxus 5 Personen