Bewertung Resort Veluwe
Sind Sie neugierig, wie ehemalige Gäste ihren Aufenthalt im Resort Veluwe erlebt haben? Dann sehen Sie unten die Bewertungen.

59 bewertungen
  1. 8,7

    wij hebben 3 weken op de camping gesteen en hebben het naar ons zin gehad.Mooie omgeving, veel gewandeld en gefietst.

    Juli 2021 - G. übernachtete in Camping-Stellplatz

  2. 8,9

    Erg leuk mooie kleine camping Hoop dat camping en huizen in evenwicht blijven En dat kampeers welkom blijven

    Juli 2021 - v. übernachtete in Einfacher Zeltplatz

  3. 7,7

    Wij gingen voor het eerst in een woodlodge en dat was echt helemaal super. Lekker ruim opgezet en een fijn speelveldje in het midden. Prachtig met al die mooie bomen.

    Juli 2021 - V. übernachtete in Waldhaus

  4. 9,6

    Ruime rustige plaats, heerlijk gehad en sanitair heel schoon! Het park netjes verzorgd. Aanvankelijk dacht ik weinig douches, maar ik kon elke keer douchen wanneer ik wilde, hoefde niet te wachten.

    Juli 2021 - d. übernachtete in Camping-Stellplatz

  5. 8,9

    Omgeving ! en het bos achter ons chalet !

    Juli 2021 - B. übernachtete in Veranda-Chalet

  6. 9,3

    Prachtige omgeving en ligging. Mooi buiten zwembad. Personeel staat altijd direct voor je klaar.

    Juli 2021 - Marianne E. übernachtete in Veranda-Chalet

  7. 10

    Prachtige plek, in de safaritenten toch het campinggevoel.

    Juli 2021 - H.J. E. übernachtete in Safarizelt

  8. 8,1

    Mooie safaritent midden in het groen

    Juli 2021 - Marloes v. übernachtete in Safarizelt

  9. 8,4

    Zeer mooie camping, goede variatie in grote en kleine velden. De verbouwing belooft mijn inziens ook veel goeds.

    Juli 2021 - George K. übernachtete in Einfacher Zeltplatz

  10. 7,4

    Leuke speeltuinen en zwembad. Mooie ligging.

    Juli 2021 - D. übernachtete in Camping-Stellplatz