Bewertung Resort Veluwe
Sind Sie neugierig, wie ehemalige Gäste ihren Aufenthalt im Resort Veluwe erlebt haben? Dann sehen Sie unten die Bewertungen.

92 bewertungen
  1. 8,9

    Iedere dag een privé binnenzwembad

    September 2021 - Windsor S. übernachtete in Camping-Stellplatz im Resort Veluwe

  2. 7,4

    Het is een mooi bosrijk gebied. En het bbqpakket was super! Goed geregeld ook met het brengen en ophalen. Huisje was echt super schoon en mooi ingericht.

    September 2021 - Lieke v. übernachtete in De luxe 4-Personen-Sauna im Resort Veluwe

  3. 8,4

    Mooi en rustig gelegen verblijf. Personeel dat opmerkte dat ik met een rollater en direct een oprit plaatste zonder dat ik daarover een vraag had gesteld, top attent.

    September 2021 - C. K. übernachtete in Waldhaus im Resort Veluwe

  4. 9,7

    We hebben een midweek in de safaritent verbleven. Dit was superleuk.

    September 2021 - John E. übernachtete in Safarizelt im Resort Veluwe

  5. 9,9

    bij aankomst overleg met inchecken waarbij we zelf plek uit mochten zoeken. Heerlijke plek gevonden met ruim vrij uitzicht en heerlijk op de zon.

    September 2021 - Peter V. übernachtete in Camping-Stellplatz im Resort Veluwe

  6. 9,1

    Heerlijke week gehad in de pipo wagen,alleen even alles afgewassen,de vorige hadden het niet echt netjes achtergelaten, maar verder alles keurig bedden schoon en opgemaakt,sanitair netjes en schoon en heel leuk binnen en buitenbad en speeltuintjes volop aanwezig

    September 2021 - Vivian B. übernachtete in Wohnmobil im Resort Veluwe

  7. 7,3

    Mooie chalets in prachtige omgeving!

    September 2021 - Joop d. übernachtete in De luxe 4-Personen-Sauna im Resort Veluwe

  8. 8,1

    Mooie omgeving, mooi park

    September 2021 - Jack C. übernachtete in Safarizelt im Resort Veluwe

  9. 10

    We hebben een heerlijk verblijf gehad. Prachtig park, we hadden een nieuw chalet geboekt met een heerlijke tuinsauna. Ook het personeel van het restaurant erg vriendelijk en heerlijk gegeten. Mooie omgeving om te fietsen, en het klimbos aan de overkant van het park is geweldig voor jong en oud We zijn zeker van plan om terug te komen. Met recht een TOPPARK

    September 2021 - Anita F. übernachtete in De luxe 4-Personen-Sauna im Resort Veluwe

  10. 7,4

    De omgeving en het huisje was van alle gemakken voorzien!

    August 2021 - Jakob B. übernachtete in De luxe 4-Personen-Sauna im Resort Veluwe