Bewertungen Park Westerkogge

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Park Westerkogge erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

165 bewertungen
  1. 7,3

    over het algemeen was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Niets mis mee

    August 2021 - J.H V. übernachtete in Komfort 6 Personen im Park Westerkogge

  2. 8

    Huisje stond op een mooie lokatie

    August 2021 - Ronald W. übernachtete in Komfort 5 Personen im Park Westerkogge

  3. 8,2

    All staff was very friendly, helpful and fast.

    August 2021 - P. übernachtete in Deluxe sechs Personen Wellness im Park Westerkogge

  4. 7,7

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ook werden we gebeld over eventuele overlast van plaatsing van nieuwe accomodaties. Zeer klantvriendelijk. We hebben overigens geen overlast hiervan ervaren. Het brood dat ik bestelde was zalig! Wel vreemd was een meneer die op een ochtend gras wilde maaien in de buurt van ons huisje bij ons kwam en gelijk streng zei: Wil je die kar even weg halen! De aanhanger waar het om bleek te gaan was van iemand anders.

    August 2021 - John M. übernachtete in Luxus 6 Personen im Park Westerkogge

  5. 6,6

    We hebben geen namen, maar iedereen was zeer vriendelijk. Van de medewerkers aan de receptie, tot de hoveniers en klusjesmannen.

    August 2021 - Gaby L. übernachtete in Komfort 6 Personen im Park Westerkogge

  6. 8,7

    Je wordt omgeven door rust. Je hebt geen last van de omliggende caravans tenzij er een blaffende hond verblijft ofzo. Locatie is omgeven door leuke uitstapjes en prima locaties om tot rust te komen vanuit de hectische randstad

    August 2021 - Christel J. übernachtete in Komfort 5 Personen im Park Westerkogge

  7. 8,3

    Niet iets specifieks maar gewoon goed en dat is ook prima. Receptie vriendelijk, uitzicht huisje (160A) mooi, huisje prima, bedden goed.

    August 2021 - John D. übernachtete in Komfort 5 Personen im Park Westerkogge

  8. 8,8

    Erg vriendelijke medewerkers bij de receptie. (Weet zijn naam niet maar ontzettend vriendelijke behulpzame jongeman)

    August 2021 - Arnold P. übernachtete in Komfort 4 Personen im Park Westerkogge

  9. 7,9

    Wij hadden niet verwacht dat het huisje er zo mooi uitzag! Verder geef ik nog complimenten aan een aantal medewerkers alleen weet ik helaas geen namen.

    August 2021 - V. übernachtete in Luxus 6 Personen im Park Westerkogge

  10. 6,4

    De parkeigenaresse heeft zich samen met een andere medewerkster 2 uur lang in het zweet gewerkt om onze accomodatie schoon te krijgen. Het resultaat mocht er zijn.

    August 2021 - t. übernachtete in Komfort 4 Personen im Park Westerkogge