Bewertungen Park Westerkogge

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Park Westerkogge erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

129 bewertungen
  1. 7,8

    Mooie en nette accommodatie. Rustige omgeving. Mooie uitvalshoek om verschillende fietstochten te maken en steden en Texel te bezoeken.

    Juli 2021 - B. übernachtete in Komfort 5 Personen

  2. 8,5

    We hebben een super vakantie gehad in een super mooi huisje! Goed geregeld, en komen zeker nog een keer terug

    Juli 2021 - Anne Sophie v. übernachtete in Luxus 4 Personen

  3. 8,3

    Net park met super goede terras met zeer vriendelijk bedieng

    Juli 2021 - Rob H. übernachtete in Komfort 6 Personen

  4. 9,2

    Het was echt heel leuk . Ik zou het echt aanraden aan familie en vrienden

    Juli 2021 - S. übernachtete in Luxus 4 Personen

  5. 7,4

    Net park met mooie nieuwe bungalows veel privacy en ruimte om het huis.

    Juli 2021 - Bert B. übernachtete in Luxus 6 Personen

  6. 7,7

    Mooi rustig park met vrijwel alle huisjes aan het water. Grappig om te zien dat er na een dagje weg ineens een compleet nieuw huisje op het park staat!

    Juli 2021 - L.A.M V. übernachtete in Komfort 5 Personen

  7. 7,9

    Ik heb twee weken lang genoten en direct voor juli 2022 opnieuw twee weken in hetzelfde huis geboekt!

    Juli 2021 - M D. übernachtete in Komfort 4 Personen

  8. 8

    Prachtig park in aanbouw. Vriendelijke en behulpzame parkmedewerkers.

    Juli 2021 - Bob V. übernachtete in Luxus 4 Personen

  9. 8,2

    Ondanks het wat sombere weer hebben we genoten van ons midweekje op Toppark Westerkogge

    Juli 2021 - A. I. übernachtete in Komfort 5 Personen

  10. 7,1

    Fijne week gehad. Leuke fiets omgeving.

    Juli 2021 - L K. übernachtete in Komfort 4 Personen