Bewertungen Recreatiepark de Wielerbaan

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Recreatiepark de Wielerbaan erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

40 bewertungen
  1. 7,7

    We hebben genoten mooie omgeving in de bossen. Mensen heel vriendelijke ook tegen onze twee hondjes! Schoon ondanks eerdere reviews konden wij enkel oordelen dat het er schoon was ondanks de vele honden. Voor mij een toppark!!!

    September 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  2. 6,7

    De Wielerbaan ligt heerlijk centraal bij Arnhem en Nijmegen en natuurlijk Ouwehands Dierenpark!

    September 2020 -  übernachtete in Mobilheim 4 Personen

  3. 7,8

    Heerlijk weekje, in mooie chalet met alles erop en eraan. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel bij receptie en horeca. Door de corona her en der wat beperkingen maar dat mocht onze pret niet drukken.

    September 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  4. 7,7

    Accomodatie was top

    August 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  5. 8,1

    geen

    August 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  6. 7,3

    Zie toelichting

    August 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  7. 8,4

    Overdekt zwembad is heerlijk voor ons peuter-kleinkind. 's Avonds heerlijk rustig. Mooie omgeving, vlakbij het centrum van Wageningen

    August 2020 -  übernachtete in Camping-Stellplatz

  8. 8,5

    Was een top vakantie en een leuk en gezellig ingericht huisje. Alleen schoonmaak kon iets beter bij aankomst.

    August 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen

  9. 7,6

    Wij hebben we héérlijke week vakantie gehad in chalet D08 aan de vijver. Goede bedden en complete inrichting. Inventaris die niet compleet was hebben wij doorgegeven.en werd direct netjes aangevuld. Met de hittegolf was het fijn dat we op afspraak nog even konden afkoelen in het zwembad. Heerlijke fietsomgeving. Ook om naar het bos te komen voor een boswandeling. Het park af links is een klein stukje bos om de hond uit te kunnen laten. Park af rechts en gelijk links en dan rechtdoor kom je in 10 minuten lopen bij een mooi stuk bos. Wij hebben genoten van de rust en ruimte, de kikkertjes en het geluid van de fontein. Opgeladen gaan wij weer aan de slag!

    August 2020 -  übernachtete in Komfort 4 Personen

  10. 7,8

    Prettig verblijf gehad in Wageningen. De stacaravan was netjes en gezellig ingericht. De kinderen hebben heerlijk gezwommen. Ontzettend vriendelijk personeel. Er is overal aandacht voor de beperkende COVID-19 maatregelen, deze worden goed nageleefd.

    August 2020 -  übernachtete in Mobiles Zuhause für fünf Personen