Bewertungen Recreatiepark de Wielerbaan

Würden Sie gerne wissen, wie frühere Gäste ihren Aufenthalt im Recreatiepark de Wielerbaan erlebt haben? Sehen Sie sich unten die Bewertungen an.

208 bewertungen
  1. 7,6

    Vriendelijke ontvangst en mooi modwen ingericht huisje

    April 2022 - Eddy Kamminga übernachtete in Mobiles Zuhause für 5 Personen im Recreatiepark de Wielerbaan

  2. 7,8

    Het huisje was leuk ingericht en lekker ruim.

    April 2022 - Arida Janze übernachtete in Mobiles Zuhause für 5 Personen im Recreatiepark de Wielerbaan

  3. 7,2

    De receptie medewerkers waren prima

    April 2022 - Jet Fakkeldij-Steenhuis übernachtete in Komfort 4 Personen im Recreatiepark de Wielerbaan

  4. 9,7

    Receptie uiterst vriendelijk, eten kantine heerlijk.

    April 2022 - Stephanie Mattei übernachtete in Mobilheim 4 Personen im Recreatiepark de Wielerbaan

  5. 9

    The receptionist was very good during the week.

    April 2022 - Elizabeth Bettridge übernachtete in Mobiles Zuhause für 5 Personen im Recreatiepark de Wielerbaan

  6. 8,3

    Het personeel is zeer vriendelijk. Wij zijn erg hartelijk ontvangen bij aankomst.

    April 2022 - Jenny de Bulten übernachtete in Mobilheim 4 Personen im Recreatiepark de Wielerbaan

  7. 8,3

    receptie medewerkers zeer positief. Groot NADEEL is de weg langs het park en onze accommodatie naast die weg lag. Veel geluidsoverlast helaas. We komen niet terug. Vreemd dat wij een week langs die weg werden gezet, terwijl er andere accommodaties leeg stonden. Wij waren er een week en hadden liever / beter op een rustige plaats kunnen slapen.

    April 2022 - Yvonne Elbers übernachtete in Mobiles Zuhause für 5 Personen im Recreatiepark de Wielerbaan

  8. 9

    weet ik niet

    April 2022 - Bertus Blanken übernachtete in Mobilheim 3 Personen im Recreatiepark de Wielerbaan

  9. 8,2

    De ruimte om de stacaravan en deze was nog vrij nieuw en zeer compleet! Medewerkster bij de receptie was super, zowel bij in- als uitchecken, weet alleen haar naam niet meer.

    Juni 2022 - Marion van Putten übernachtete in Komfort 4 Personen im Recreatiepark de Wielerbaan

  10. 7,1

    Vriendelijk personeel

    Juni 2022 - Catharina Janssen übernachtete in Mobilheim 4 Personen im Recreatiepark de Wielerbaan